Mellomsesongturnering: Norse Bowl Undercup I

Da er første sesong over, men før vi starter andre skal det kjøres en kort og noe mindre høytidelig turnering. Dette er både for å la spillere prøve nye lag uten å forplikte seg til dem en hel sesong, for å la de som ønsker nye lag å tjene litt penger og advancements før sesong to, og for å teste ut enkelte regelendringer før de eventuelt implementeres. Frist for påmelding av lag er søndag 27. september, men om alle er raske og melder seg før det begyner vi gjerne tidlig. Så mas på vennene dine, og send oss lagliste via kontaktskjemaet over.

Turneringsregler

Turneringen spilles etter følgende regler:

 • Tre runder Swiss-turnering med tilfeldige pairings. Man spiller mot tilfeldige motstandere, men aldri samme to ganger i turneringen. Man spiller mot noen med like mange seiere der det er mulig, ellers møtes tilfeldige spillere fra forskjellige grupper.

 • Pairings trekkes så snart alle lag er innmeldt. Så snart en runde er over trekkes pairings for neste runde. Alle kamper i en runde må spilles før nye pairings kan trekkes.

 • Sammen med pairings vil det opplyses om en frist for å få runden spilt ferdig. Fristen vil gi spillere minst en uke til å få spilt kampen sin. Det kan søkes om utsettelse, men spillere som “forsvinner” og ikke spiller kampen innen fristen vil tape på walkover.

 • Alle kamper er avgjørende. Ekstraomganger spilles ved uavgjort etter andre halvdel.

 • Kamper skal rapporteres til trener Nordheim, på epost eller gjennom kontaktskjemaet på denne siden, med mindre han godkjenner et annet format. Det skal rapporteres mål, skader, winnings, fan factor og advancements for hvert lag pluss innkjøp og oppsigelser gjort før og etter kampen. I tillegg skal det rapporteres antall fullførte pasninger, casualties påført motstandere, interceptions og touchdowns per spiller, samt hvem som gis MVP for kampen (se regelendringer). Det vil gis en sjekkliste til de som ønsker det.

 • Vinneren er den med flest seiere. Ved likt antall seiere premieres vinneren av møtet mellom lederne (head to head), deretter den hvis motstandere har flest seiere sammenlagt.

 • Vinnerlaget vil få en pengepremie på 50.000, samt et vandretrofe med følgende mekaniske effekt: om innehaveren av trofeet spiller mot et lag med høyere lagverdi får de 20.000 ytterlige penger å bruke til inducements for kampen.

 • Alle lag kan delta, så lenge de er nylagede eller har blitt spilt i tidligere Norse Bowl 7’s arrangementer. Eldre lag kan gjøre hvilke modifikasjoner de vil før turneringstart, både sparke spillere/stab eller kjøpe nye, så lenge de ender opp med en lovlig lagoppsetning.

 • Alle deltagende lag kan inviteres til sesong 2.

Regelendringer

Følgende regelendringer vil testes i turneringen:

 • Star player points (SPP) brukes for å tjene advancements, med den endring at treneren for et lag deler ut det lagets most valuable player award (MVP) etter hver match. Reglene for SPP står i LRB 6. Om noen vil spille et etablert lag vil spillerne starte med nok SPP til å tjene sine nåværende advancements.

 • Fan factor har ingen effekt på lagverdi. Alle lag får 5 gratis fan factor ved turneringens begynnelse.

 • Salary top-offs fjernes.

 • Spiralling expenses begyner på lagverdi 800.000, og økes ved hver 100.000.

 • Hver halvdel av en kamp består nå av seks runder per lag. Eventuelle ekstraomganger varer opp til seks runder per lag.

 • Spillerne med flest touchdowns, fullførte pasninger eller casualties får skillen Fan Favourite ved turneringens slutt, uten av det påvirker TV. Ved delt førsteplass i en av kategoriene får alle som leder denne skillen. Ved slutten av hver sesong eller turnering vil nye spillere bli fan favourites på bekostning av de gamle, gitt at vi beholder regelen.

Jeg ser fram til å bli knust av dere i NBUC.
Mvh. trener og arrangør Nordheim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s